Годишни технически прегледи в Аутотест Груп

Гордеем се с утвърдена експертиза и
безкомпромисно качество

НАПРАВЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯ
Нашите обекти

Нашите предимства

Дейността ни е насочена приоритетно към извършване на задължителната периодична проверка за техническата изправност на пътни превозни средства. Ние предлагаме иновативен подход към прегледа с различни допълнителни услуги. Пунктовете ни в цялата страна са оборудвани с нова техника от най-високо немско качество. Квалифициран персонал от експерти извършва проверките на автомобилите, така че да гарантира сигурността на пътя с грижа към клиента.

Спести време като избереш удобен пункт за ГТП и запази своя час за преглед онлайн. Ще получиш потвърдителен мейл с дата, час и локация на избрания обект. А с безплатното SMS известяване ще те уведомим 7 дни и 1 ден преди да изтече датата на техническия ти преглед.

Научете повече за нашите услуги

10+

Години професионален опит

13+

Пункта в цялата страна

68

Висококвалифицирани служители

100k+

Извършени технически прегледи

info-7
Виж обявените позиции по градове

Аутотест Груп разширява дейността си

Стани част от екипа на бързоразвиваща се компания

Във връзка с динамичното развитие на дейността ни, търсим квалифицирани млади хора с желание да се развиват професионално в сферата на проверка за техническата изправност на ППС.

Отзиви от клиенти

Защото Вашето мнението е важно за нас

Професионално извършен преглед без чакане по опашки! Запазих си час в сайта им и отидох след два часа. Прегледът трае около 30 минути, изключително доволна съм. Догодина задължително пак съм при тях!!!

avatar-1

Tanya A

Идеално обслужване! Отлична комуникация – SMS уведомяването е много полезна екстра + добрата цена при онлайн резервация. Препоръчвам!

avatar-7

Adrian Zlatanov

Преглед извършен на ниво. Предлагат и предварителна резервация, също така и взимане и връщане на автомобила от адрес. Препоръчвам, ако искате да научите истинското състояние на колата си.

avatar-4

Todor Manov

На нас ни се довериха: