12/05/2023

“Натисни навреме, спаси живот” – Провери безплатно спирачното усилие и ефективност през м. май.

Аутотест Груп проверява безплатно спирачките на всички желаещи през м. май

Като продължение на усилията на нашата компания за подобряване на безопасността на движението, в рамките на месец май стартираме кампанията „Натисни навреме, спаси живот“. С този призив искаме да кажем колко важна е навременна реакция на шофьора.

А за да помогнем за наистина работещи спирачки, до края на месеца всеки желаещ ще може да се възползва от напълно безплатна проверка на спирачното усилие и ефективност на автомобила във всички пунктове на Аутотест Груп в страната. По този начин се грижим и за подготовката на автомобилите за летните пътувания и осигуряваме допълнителна безопасност на пътя.

Може да се възползваш от безплатна проверка в нашите пунктове в София, Перник, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе и Плевен. Безплатна проверка се извършва в рамките на обявеното работно време: от понеделник до петък между 08:00 и 20:00 ч. и събота, неделя от 08:00 до 18:00 ч.


Важно условие е, че трябва да изчакаш автомобилите пред теб, на които се извършва или предстои да бъде извършен годишен технически преглед.

Адресите на нашите пунктове ще откриеш ТУК.