12/05/2023

„Натисни навреме, спаси живот“ – Провери безплатно спирачното усилие и ефективност в пунктовете на Аутотест Груп през м. май.

Аутотест Груп проверява безплатно спирачките на всички желаещи през м. май

Като продължение на усилията на нашата компания за подобряване на безопасността на движението, в рамките на месец май стартираме кампанията „Натисни навреме, спаси живот“. С този призив искаме да кажем колко важна е навременна реакция на шофьора.

А за да помогнем за наистина работещи спирачки, до края на месеца всеки желаещ ще може да се възползва от напълно безплатна проверка на спирачното усилие и ефективност на автомобила във всички пунктове на Аутотест Груп в страната. По този начин се грижим и за подготовката на автомобилите за летните пътувания и осигуряваме допълнителна безопасност на пътя.

Може да се възползваш от безплатна проверка в нашите пунктове в София, Перник, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе и Плевен. Безплатна проверка се извършва в рамките на обявеното работно време: от понеделник до петък между 08:00 и 20:00 ч. и събота, неделя от 08:00 до 18:00 ч.


Важно условие е, че трябва да изчакаш автомобилите пред теб, на които се извършва или предстои да бъде извършен годишен технически преглед.

Адресите на нашите пунктове ще откриеш ТУК.